make-money-468x60

joi, 3 martie 2011

Bani Cu Ity.Im



Castiga Bani Cu Ity.Im

Castiga bani prin scurtarea URL-uri pentru Twitter ™, Facebook ™, Myspace ™, YouTube ™ & mai mult! Propriu un blog sau un forum? Puneti codul nostru in site-ul dvs. şi valorifica site-ul dvs. de azi !

Vrei pentru a câştiga nişte bani în plus şi l-au trimis direct în contul dvs. Paypal la fiecare 7 zile? Există mai multe moduri de a face acest lucru cu Ity.im, dar într-un fel puteţi face acest lucru, este pur şi simplu prin scurtarea URL-urile şi utilizarea lor pe site-urile de reţele sociale.

Iată cum puteţi câştiga bani cu Ity.im fără a avea un site web:

# Url Post scurtat de pe site-urile de retele sociale, bloguri sau forumuri

# Consultaţi-vă prietenii să Ity.im şi câştiga 0.20 dolari PLUS 2%, indiferent de trimiterea dvs. câştigă!

# Win concurs sesizare pe săptămână, şi să obţină premii suplimentare de bani!

# Castiga saptamanal / lunar premii bani pentru traficul global trimis!

Au un site web sau site-ul sociale legate de cum ar fi un blog sau un forum?

# Adauga codul nostru personalizat pentru site-ul dvs., blog-ul şi / sau forum şi începe să afişaţi anunţuri Ity.im azi!

Cât de mult voi câştiga?


Suma pe care va câştiga va depinde de cât de mult traficul pe care îl trimiteţi şi ţara de origine a traficului este de la. Iată un exemplu: Daca trimiteti 1.000 de vizitatori din Statele Unite, veţi câştiga 1.50 dolari. În cazul în care utilizatorul face clic pe oricare dintre anunţurile text în bara de cadru va câştiga 0.05 dolari pe clic.

În cazul în care un vizitator face clic pe link Ity.im şi semne sus, că utilizatorul va deveni trimiterea dvs. şi veţi câştiga 2% din veniturile lor globale!

Când voi fi plătit?

În prezent, Ity.im este plata prin Paypal. La fiecare 7 zile, sistemul va plăti în mod automat tuturor membrilor cu soldurile de peste 3.00 dolari, care au "AutoPay" activată pe cont sau lor nu au campanii de adăugat.

!!! Click Pe Banner Pentru Inregistrare !!!

Un comentariu:

Cele Mai Vizualizate Postari

make-money-468x60